Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko recupereert één pionnetje voor topper tegen Charleroi

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Club Brugge moet zich na de nederlagen tegen AA Gent en Standard in de voorbije week dringend herpakken. Zondag om 18u krijgt het daar een uitgelezen kans toe, want dan komt met Sporting Charleroi de eerste achtervolger in de stand op bezoek.

Voor die wedstrijd recupereert Ivan Leko in vergelijking met de bekermatch op Sclessin één speler. Guillaume Hubert is hersteld van een lichte blessure en neemt de plaats van belofte Brent Gabriël in als derde doelman. De geblesseerden Poulain en Decarli ontbreken nog altijd, verder koos Leko voor de gebruikelijke namen.

Selectie Club Brugge voor competitiematch tegen Charleroi

Doelmannen: Gabulov, Vermeer en Hubert
Verdedigers: Cools, Denswil, Mechele, Mitrovic, Scholz en Tomecak
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Vossen, Diaby, Limbombe en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws