Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko neemt zondebok in bescherming: “Ik vond hem goed”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Het heeft niet mogen zijn voor Club Brugge. Voor de match tegen Standard was het geloof in een ‘remontada’ nog groot, maar uiteindelijk mocht dat geloof al snel opgeborgen worden. Na nog geen vijf minuten stond Club al 0-1 achter nadat het zich knullig liet ringeloren op een hoekschop.

Vooral Kenneth Vermeer zag er in de aanloop naar het doelpunt niet goed uit. De debuterende doelman stond ergens in niemandsland op de voorzet die de hoekschop inleidde en verkeek zich vervolgens ook nog eens volledig op de corner van Marin. Een bijzonder slechte start voor de Nederlander, maar Ivan Leko neemt hem in bescherming.

“Mijn gevoel zegt me dat Kenneth goed speelde”, reageert hij op de website van Club. “We stelden intussen al vijf doelmannen op in zeven of acht maanden. Dat gebeurt uiteraard niet elk jaar in het voetbal. We proberen nu Kenneth het vertrouwen te geven. Maar we mogen niet alleen naar de doelmannen kijken. We winnen immers samen en we verliezen ook samen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws