Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko krijgt belangrijke tip om mindere periode om te buigen: “Laat hem wat gerust”

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge brengt ook na Nieuwjaar nog altijd goed voetbal op de mat, maar de punten blijven enigszins uit. In 2018 sprokkelde Blauw-Zwart immers slechts 8 op 21 en liet het maar één driepunter optekenen. Eén van de oorzaken daarvan is ongetwijfeld de mindere vorm van Ruud Vormer.

Sinds onze publiekslieveling de Gouden Schoen in de wacht sleepte, haalde hij niet meer zijn niveau van in de eerste seizoenshelft. Eddy Snelders ziet desondanks geen reden tot paniek. “Hij is overstelpt geweest met succes en dat was ook terecht. Voor Vormer was 2017 een uitzonderlijk goed jaar. Zijn Gouden Schoen was ruimschoots verdiend. Normaal gezien zou ik niet zomaar voor een Nederlander kiezen, maar nu kon ik niet anders”, onthult de analist in Het Nieuwsblad.

“Die trofee zorgt nu voor een vorm van decompressie, iets wat alle winnaars overkomt. Heel wat interviews, heel wat aandacht en heel veel in het vizier lopen. Dat zorgt ervoor dat je niet 100 procent scherp kunt zijn, iets wat Ruud Vormer net nodig heeft om zijn voetbal te kunnen spelen. Hem wat gerust laten, dat zou op korte termijn al heel wat kunnen oplossen”, geeft Snelders aan Leko & co als ultieme raad mee.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws