Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko in de wolken met kandidaat-Rode Duivel: “Ik ben trots op hem”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge is dit seizoen met voorsprong de beste ploeg in de Belgische competitie en dat ontgaat ook Roberto Martinez niet. De bondscoach liet de voorbije weken al de namen van Brandon Mechele, Dion Cools, Anthony Limbombe en Hans Vanaken vallen als potentiële Rode Duivels.

Vooral Limbombe lijkt op dit moment dicht bij een selectie te staan. “Als dat gebeurt, zou het een fantastisch compliment zijn voor gans Club”, toont Ivan Leko zich trots in Het Laatste Nieuws. “Want in augustus moest hij nog werken om zijn plaats af te dwingen en zes maanden later is hij kandidaat-Rode Duivel.”

“Zijn prestaties en rendement zijn enorm verbeterd. Dit op een moeilijke positie, waar je verdedigend je werk moet doen én aanvallend efficiënt moet zijn. Voor mij hebben we de beste Limbombe alleen nog maar bij momenten gezien. Hij heeft nóg veel marge.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws