Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko doet opmerkelijke vaststelling: “Zij waren alle drie goed”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Het is ondertussen een thema geworden, de verdediging van Club Brugge. Nadat het tegen Charleroi opnieuw drie tegendoelpunten slikte, staat de teller al op veertien tegengoals in vijf wedstrijden. Desondanks zag Ivan Leko wel een groot verschil met de pandoering van woensdag in Luik.

“Op Standard was het vier keer raak vanop vijf meter, nu niet. Eén schot van buiten de box en twee caramboles. Ik had het gevoel dat mijn verdedigers goed waren. Alle drie… Alle tien mijn spelers eigenlijk op defensief vlak”, stelde de trainer vast in Het Laatste Nieuws.

“We hebben bijna niets weggegeven. Ik herinner me niet één open kans van Charleroi. Iemand die de match niet gezien heeft en hoort dat het 3-3 was, zal opnieuw zeggen dat het de verdediging van Club was. Maar dat gevoel had ik niet in de wedstrijd.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws