Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko benadrukt het positieve: “Eén van onze beste wedstrijden dit seizoen”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge heeft dan wel voor de derde wedstrijd op rij niet gewonnen en is zijn perfecte thuisrapport kwijt, maar na het gelijkspel tegen Charleroi was Ivan Leko een stuk milder voor zijn spelers dan na de vorige wedstrijden. De trainer koos ervoor het positieve te benadrukken.

“Ik ben ontgoocheld met het resultaat, maar heb een dominant Club Brugge gezien dat met energie en passie speelde. Het was een van onze beste wedstrijden dit seizoen”, stelde de coach bij Sporza. “Er waren veel kansen, de kwaliteit van het voetbal was hoog en de synergie tussen spelers en supporters was weer voelbaar.”

“Ik kan niemand iets verwijten, want iedereen heeft fysiek en mentaal alles gegeven. Er stond opnieuw een ploeg. De betere ploeg wint niet altijd. Voetbal draait om efficiëntie, geluk en momenten van sleutelspelers.”

De coach had het ook even over de prestatie van Vladimir Gabulov, die voorlopig nog niet iedereen wist te overtuigen. “Dat heb ik niet gezien. Het was gewoon onze dag niet”, vindt Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws