Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jan Breydel maakt Hein jaloers: “Alles wat daar gebeurt, levert hen punten op”

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

Club Brugge is nog altijd de afgetekende leider in de Jupiler Pro League en dus kijken ze bij vele clubs met afgunst naar wat in het Jan Breydelstadion gebeurt. Ook Hein Vanhaezebrouck kan alleen maar dromen van wat Club heeft.

En dan gaat het niet alleen over de resultaten, want ook op het publiek in Jan Breydel is de trainer van Anderlecht klaarblijkelijk jaloers. Bij Sporza haalt hij uit naar zijn eigen fans. “We hebben thuis 13 punten minder gepakt dan Club Brugge. Ze moeten ons aanmoedigen in plaats van uitfluiten”, aldus Vanhaezebrouck.

“Alles wat rond het terrein gebeurt, levert in Brugge punten op. Dat is bij ons niet het geval. Ik hoop dat de supporters onze situatie begrijpen en in de komende wedstrijden achter ons zullen staan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws