Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo komt met speciale boodschap voor de fans van Club Brugge

José Izquierdo op bezoek tijdens Club - Charleroi (3-3)

José Izquierdo was afgelopen zondag een opvallende aanwezige tijdens het 3-3 gelijkspel tussen Club Brugge en Sporting Charleroi. Onze gewezen publiekslieveling sprak bij ClubTV over zijn wensen voor Blauw-Zwart, zijn carrièrestap naar Engeland en zijn gewenste opvolger voor de Gouden Schoen.

“Het doet deugd om terug te zijn en de liefde van de fans te voelen”, opent de goedlachse Colombiaan. “Club zit in mijn hart en ik ben blij dat de supporters mij nog kennen. Als ik een dag vrij heb en jullie spelen, dan kom ik kijken. Ik kijk ook thuis en volg nog steeds al het nieuws over Club Brugge.”

Woensdagavond weten we wie Izquierdo opvolgt als Gouden Schoen van de Jupiler Pro League. “Ruud mag hem van mij winnen. Hij speelt al enkele jaren op een hoog niveau. Hij heeft het meeste assists en scoort veel doelpunten. Hij is de kapitein van Brugge en de sleutel van de ploeg, hij verdient het.”

Het beste in de wereld

Ook bij Brighton & Hove Albion heeft Joske het naar zijn zin. “Ik begin steeds meer wedstrijden te spelen, wat goed is voor mijn vertrouwen. We hadden de overwinning dit weekend hard nodig, want alles staat dicht bij elkaar in de rangschikking. Vaak zit er maar twee of drie punten verschil tussen de teams. Voetballen in de Premier League is een droom die uitkomt.”

Tot slot heeft Izquierdo nog een boodschap voor de Blauw-Zwarte aanhang. “Ik wil jullie bedanken voor alle steun tijdens mijn periode in België. Jullie zitten voor altijd in mijn hoofd en in mijn hart. Ik wens jullie het beste in de wereld, bedankt voor alles! Ik hoop ook dat Club eerste blijft. We hebben een goeie ploeg en we staan enkele punten voor. Ik hoop dat we er in de Play-Offs zullen staan en kampioen worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws