Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo is wild van deze Club-speler: “Een complete speler”

Vanaken - Refaelov - Simons - Izquierdo

Nog een dag of vier mag José Izquierdo zich de Gouden Schoen noemen, want woensdag wordt het kleinood opnieuw uitgereikt. Wellicht aan één van de ex-ploegmaats van de Colombiaan, want Ruud Vormer en Hans Vanaken zijn de grootste favorieten.

Izquierdo is vooral wild van die laatste. “Hij is een speler die meer aanleunt bij mijn type. Als je Hans ziet spelen, heb je vanzelf het vertrouwen dat, als het moment daar is dat je de bal moet krijgen, je hem ook effectief perfect zal toegespeeld krijgen. Ik heb heel veel goals gemaakt op pass van hem. Hij is… (zoekt zijn woorden) Een robot! Ja, dat is hij. Hij lijkt geen druk te kennen, hij doet het gewoon, zonder nadenken. Een complete speler. Hij kan zowel scoren als assists geven”, steekt hij de loftrompet op in Het Laatste Nieuws.

Het is wellicht wel Vormer die de Schoen zal winnen. “Het verschil tussen Hans en Ruud, is dat Ruud meer werkkracht en strijd in zich heeft. En dat bedoel ik als compliment. Hij komt ook meer aan de bal dan Hans, omdat hij zowel offensief als defensief in de weer is. Je kan zijn rol niet onderschatten. Zeker omdat hij kapitein is, hij geeft het voorbeeld.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws