Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Huurling wil bij Club Brugge blijven: “Waarom niet?”

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge focust zich de komende maanden volop op het behalen van een nieuwe titel, maar een aantal spelers kijkt al verder dan dat. Zo telt Club een aantal huurlingen in zijn rangen die een definitieve transfer proberen af te dwingen. Jordy Clasie, Kenneth Vermeer en Matej Mitrovic vertoeven in principe maar tijdelijk bij Blauw-Zwart.

Die laatste probeert bij Club een selectie voor het WK af te dwingen. “Normaal ga ik mee naar Rusland, al moet je altijd voorzichtig blijven. Ik wil vooral dolgraag bij de selectie zijn. Als ik dan niet veel aan spelen toekom, is dat geen ramp. Bekijk maar eens met wie ik de kleedkamer deel. Modric (Real Madrid), Rakitic (Barcelona), Perisic (Inter)… We hebben een ploeg met veel kwaliteiten”, weet hij in Het Nieuwsblad.

Tegen een verlengd verblijf op Jan Breydel zegt Mitrovic ook geen neen. “Waarom niet? Ik ben meteen naar een grote club gegaan, maar daar kwam ik niet aan spelen toe. Nu de juiste keuzes maken, is dus belangrijk.” De aankoopoptie is met 4 miljoen euro wel een stevig bedrag dat Besiktas verlangt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws