Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Huurling denkt al aan terugkeer naar Club: “Er is contact”

Dorin Rotariu (Club Brugge - AZ)

In het begin van het seizoen moest Ivan Leko keuzes maken in zijn selectie en dus werd er beslist enkele spelers op huurbasis elders speelminuten te laten opdoen. Van niet al die jongens is zeker of ze volgend seizoen wél hun kans zullen krijgen, maar eentje bereidt zich alvast voor op zijn terugkeer.

Hoewel hij bij Moeskroen niet altijd in de basis staat, volgt Club de ontwikkeling van Dorin Rotariu van heel dichtbij. “Ik weet dat er al contact geweest is met mijn makelaar”, vertelt de Roemeen aan La Capitale.

De offensieve middenvelder zal zich bovendien al snel een eerste keer melden. “In maart moet ik normaal gezien terugkeren naar Brugge om enkele fysieke testen af te leggen”, weet hij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws