Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Het publiek van Jan Breydel verandert ons in leeuwen”

Decarli scoort (Club Brugge - Antwerp)

Club Brugge kan in eigen huis een ronduit indrukwekkend rapport neerleggen. In de competitie is het al meer dan twee jaar ongeslagen, de laatste thuisnederlaag in de Jupiler Pro League dateert van 20 december 2015 tegen Anderlecht. En daar spelen de Blauw-Zwarte fans een belangrijke rol in.

Dat erkent ook Abdoulay Diaby. “De mensen die zeggen dat onze nederlagen tegen Gent en Standard het begin zijn van een negatieve spiraal kennen ons niet goed. We gaan terugslaan en wel heel snel. Het grootste gevaar, dat zijn wijzelf. Dat weten we al sinds het begin van het seizoen”, weet de spits bij RTBF.

“‘No Sweat, No Glory’ is geen holle slogan en met de steun van ons publiek, dat ons in echte leeuwen verandert, kunnen we gewoon alles winnen: de titel en ook nog steeds de beker. Ik blijft ervan overtuigd dat we nog steeds finale kunnen bereiken, alles ligt nog open.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws