Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

HAHA! Club-fans maken die van Anderlecht belachelijk met deze hilarische T-shirts

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

Supporters van Antwerp, Cercle Brugge en AA Gent staan niet bepaald op een goed blaadje bij de Blauw-Zwarte aanhang, maar de rivaliteit ten opzichte van Anderlecht is zonder enige twijfel het grootst. Het bracht een Brugse supportersclub uit Merchtem op het idee om de concurrent uit Brussel uit te dagen met ludieke shirts.

“Olélé, Olala, qui ne saute pas, n’est pas Bruxellois”, zingen de fans van Anderlecht – althans wat daar dezer dagen van overblijft – steevast in het Astridpark. De Club-fans maakten in het kampioenenjaar echter een parodie op dat lied: “Olélé Olala, Alle Brusseleirs da zijn sukkeleirs!”.

Chantal, de voorzitster van Glory1891 Merchtem, ging hiermee aan de slag en ontwierp onderstaande shirts met het opschrift van de song die regelmatig bovengehaald wordt. De opbrengsten hiervan gaan integraal naar de supportersclub uit Vlaams-Brabant. Een exemplaar bestellen kan via deze link.

Olélé Olala Alle Brusseleirs da zijn sukkeleirs

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws