Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

HAHA! Club-fan past Wikipedia-pagina over buitenspel aan na flagrante misser van Boucaut & co

Club-fans met sjaal (Club Brugge - Antwerp)

De match tussen Standard en Club Brugge van afgelopen zondag eindigde op een billijk gelijkspel, maar ging na afloop vooral over enkele dubieuze scheidsrechterlijke beslissingen. Zo beklaagde Ricardo Sá Pinto zich serieus over de duwfout die voorafging aan de 1-1 van Dennis, maar het openingsdoelpunt van Carcela was nog veel opmerkelijker. In aanloop naar de 1-0 stonden immers meerdere Rouches meters buitenspel.

Alle analisten waren het er achteraf over eens: de flagrante buitenspelmisser van Alexandre Boucaut en zijn assistenten was onvergeeflijk. De Brugse aanhang deed dan ook massaal zijn beklag op sociale media.

Eén fan paste zelfs de Wikipedia-pagina over buitenspel aan (zie onderaan). “Buitenspel geldt niet wanneer meer dan één (bijvoorbeeld 4) spelers zich in buitenspelpositie bevinden”, klinkt het op ludieke wijze. In Play-Off 1 kunnen zulke fouten alvast vermeden worden, aangezien er dan in elke wedstrijd een videoref aanwezig zal zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws