Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

HAHA! Club Brugge reageert met hilarische video op Beer-incident

Club Brugge sprak exclusief met de verdachte van het Beer-incident

De Brugse mascotte kwam afgelopen weekend voor het eerst in 17 jaar in opspraak. Rudy Claessens van de Overkoepelende Supportersvereniging beschuldigde Bene immers van obscene gebaren richting de bezoekende fans van KRC Genk. Club Brugge reageert intussen op geniale wijze.

De Brugse politie, de man achter het berenpak en zowel Club als Genk vielen uit de lucht toen ze over de middenvinger en de poep van de Brugse mascotte hoorden. Op Jan Breydel reageren ze dan ook ludiek op de vermeende obscene gebaren. Onderstaand een exclusieve reactie van de verdachte van het Beer-incident door ClubTV.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws