Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Grappenmakers komen met “Club Brugge na Nieuwjaar”-bingo

Club Brugge na Nieuwjaar bingo

Het aanvallende spel van Club Brugge blijft ook in 2018 een genot om naar te kijken. Desondanks kwam Blauw-Zwart na Nieuwjaar niet verder dan 7 op 18. Hoewel er nog steeds aan de lopende band gescoord wordt, incasseerde de leider uit de Jupiler Pro League ook heel wat goals in zijn laatste zes wedstrijden.

Ivan Leko maakt zich ondanks de mindere periode geen zorgen. “Wat er in de twee doelgebieden gebeurt, is onderhevig aan geluk en vorm: soms gaan alle ballen tegen de netten, soms geen enkele. Iedereen die op hoog niveau speelde, weet waarover het gaat. De statistieken tonen ons trouwens dat we nu voetballend beter zijn dan 4 maanden geleden, hoewel de resultaten toen beter waren”, aldus onze trainer tegenover de officiële website.

De mannen van het Ministerie van Sport zien in de mindere resultaten van Blauw-Zwart echter een ideale gelegenheid om een ludieke “Club na Nieuwjaar Bingo” te lanceren. “Doelpunt tegen, penalty voor, puntenverlies”, klinkt het onder meer. Het laatste vakje – helemaal rechts onderaan – kan ons echter het meest bekoren: “Loopt toch uit op Anderlecht” 😀

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws