Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gelijkspel tegen Genk zindert nog na: “Niet de filosofie van Ivan Leko en ook niet die van Club Brugge”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Club Brugge is zaterdagavond voor de derde keer op rij niet verder geraakt dan een gelijkspel. Net zoals tegen Charleroi en Waasland-Beveren deelde Blauw-Zwart ook de punten met Genk. Ivan Leko gaf na de wedstrijd zijn analyse op onze officiële site en zag daarbij zowel positieve als negatieve zaken.

“Het was een wedstrijd tussen twee ploegen die volop wilden voetballen. We zijn niet goed begonnen, maar na een kwartier hebben we ons herpakt. Qua energie, beleving, passie en kwaliteit van voetbal waren we goed. We scoorden twee keer en creëerden veel kansen, maar toch heb ik het gevoel dat we twee punten verloren hebben. En dat al voor de derde keer op rij. Aan de ene kant is het positief qua voetbal, maar aan de andere kant is het jammer dat we dit soort matchen niet konden afsluiten zoals we wilden.”

“We moeten gewoon verder doen op dit elan en wachten op een kantelmoment qua resultaat. In voetbal is het belangrijkste om te scoren en geen tegengoals te krijgen. We waren vandaag echter niet efficiënt in beide boxes. We zouden ook de bus kunnen parkeren en anti-voetbal spelen, maar dat is niet de filosofie van Ivan Leko en ook niet die van Club Brugge. Ik geloof in totaalvoetbal en wil zo wedstrijden proberen winnen. We blijven dan ook geloven in wat we doen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws