Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Filip Joos krijgt lik op stuk van Marc Degryse: “Zie je nu wel dat het ook op Jan Breydel kan?”

Filip Joos (analist)

Twee weken geleden hield Filip Joos een pleidooi over het fanatieke publiek op Jan Breydel. Enerzijds vond de analist de sfeer tijdens Club – Charleroi fantastisch, anderzijds was hij van mening dat scheidsrechters niet meer normaal kunnen fluiten door de immense druk van de Brugse aanhang. Intussen moet hij echter op zijn woorden terugkomen.

Scheidsrechter Bram Van Driessche floot volgens de meeste waarnemers immers een uitstekende Club – Genk. De bezoekers kregen zelfs twee penalty’s op het veld van Blauw-Zwart. “Het is dus toch mogelijk om goed te fluiten op Jan Bredyel hé Filip?”, lacht Marc Degryse in Extra Time. “Want twee weken geleden heb je gezegd dat dat niet kan.”

Joos knikt instemmend. “Absoluut, hij was écht goed en bewees dat het kan. Je hebt gelijk, chapeau! Ik zei inderdaad dat het heel moeilijk is om goed te fluiten op Jan Breydel. En dat blijf ik wel denken dat het er moeilijker is dan in andere Belgische stadions, maar er was bij Van Driescche geen reactie op het publiek. Ook de schalwbe van Nakamba had hij goed gezien, want je ziet Aidoo wel z’n voet zetten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws