Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Er is op dit moment geen betere ploeg in België dan Club Brugge”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Het loopt sinds de winterstop wat moeizamer voor Club Brugge, want in de competitie werd slechts drie op twaalf gepakt en in de beker ligt Blauw-Zwart er ondertussen ook uit. De buitenwereld begint stilaan wat te twijfelen, maar bij Club zijn ze nog altijd vastberaden.

“Iedereen is overtuigd van ons team. Op dit moment is er gewoon geen betere ploeg dan ons in België. Het komt goed”, stelt Matej Mitrovic in Het Nieuwsblad.

“Het zit gewoon allemaal wat tegen. Als de tegenstander tegenwoordig twee keer op doel schiet, valt de bal twee keer binnen. Tegen Genk was het weer van dat. It’s just luck. Met nieuwe namen of defensieve stabiliteit heeft het weinig te maken. Er zijn genoeg positieve zaken waaraan we ons kunnen optrekken. Dat benadrukt de trainer dagelijks.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws