Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Er is niets mis met je hele leven de ster zijn van Club Brugge”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Bij Club Brugge ging alle aandacht de voorbije dagen naar Ruud Vormer na zijn triomf op de Gouden Schoen. Ondanks kritiek van enkele analisten is de consensus nog altijd dat de Nederlander een verdiende winnaar is. Ook Johan Boskamp sluit zich daarbij aan.

“Voor mij is Ruudje dat wel. Er was wat discussie over, omdat hij geen wow-voetballer is”, aldus Bossie in Het Belang van Limburg. “Ach, als ik indertijd zelf had moeten kiezen tussen Johan Boskamp en Robbie Rensenbrink, had ik ook voor Rensenbrink gekozen. Dat was gewoon een mooiere voetballer dan ik. Simpel. Maar Ruud is een goeie gozer die ontzettend belangrijk is voor Club Brugge. Hij is echt de leider van die ploeg en neemt iedereen op sleeptouw. Bovendien scoort hij er tegenwoordig ook lustig op los en geeft hij veel assists.”

Er zit ook een contractverlenging bij Club aan te komen voor Vormer, en daarover is Boskamp duidelijk. “Toch wordt hij in Nederland niet helemaal naar waarde geschat. In de nationale ploeg zie ik hem niet snel komen. Eigenlijk speelde hij bij Roda JC al heel goed. Daar versierde hij zijn transfer naar Feyenoord, maar hij moest op de bank zitten voor Jordy Clasie. Heeft hij nu geen last van. Ik weet dat Ruudje droomt van de Premier League, maar hij is in Brugge de held. Er is niets mis met je hele leven de ster van Club Brugge te zijn, toch?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws