Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Dramatisch nieuws voor Jelle Vossen’

Jelle Vossen op de bank

Club Brugge vergat zondag om zijn kansen af te maken en kwam zo niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij Waasland-Beveren. Leko kon op de Freethiel niet op de licht geblesseerde Diaby rekenen en stuurde het spitsenduo Dennis – Vossen tussen de lijnen. Voor laatstgenoemde werd het echter een namiddag om snel te vergeten.

Vossen is al een tijdje op zoek naar zijn beste niveau en kon ook tegen Waasland-Beveren nog altijd geen veldgoal laten optekenen. Tot overmaat van ramp viel de 28-jarige Limburger op het halfuur geblesseerd uit.

Na een kopduel kwam onze spits slecht neer op z’n enkel en moest hij kermend van de pijn vervangen worden door Wesley. Volgens Het Nieuwsblad is de kans groot dat het seizoen van Vossen voorbij is. Naar verluidt wordt er bij Club Brugge namelijk gevreesd voor gescheurde enkelbanden. Nader onderzoek volgt zo snel mogelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws