Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Diaby doet mooie belofte bij nieuwe titel

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Sint-Truiden)

Abdoulay Diaby is dit seizoen weer helemaal de oude. Na een rotseizoen waarin hij mede door blessures geen enkele keer scoorde, zit de Malinees deze jaargang alweer aan tien treffers in de competitie. Dat zorgde er ook voor dat de interesse in hem weer oplaaide.

“Ik heb mijn dromen, maar ik lig ook onder contract in Brugge. En ik heb respect voor Club en zijn supporters. Ik heb in de voorbije transferperiode al aanbiedingen gekregen, maar dit seizoen wil ik niets anders dan kampioen worden met Club”, zegt Diaby daarover aan RTBF.

De Malinees doet ook een speciale belofte bij een nieuwe titel. “Als we kampioen worden, ga ik iets speciaals doen. In een kanaal in Brugge springen? Nooit van mijn leven! Maar mijn haren blauw verven, dat zie ik nog wel zitten. Dat ga ik dus doen!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws