Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Vlieger schopt Club-fans tegen de schenen: “Onbeschoft publiek”

Geert De Vlieger (analist)

Voor de eerste keer dit jaar werd er ook publiek toegelaten op het Gala van de Gouden Schoen en dat zorgde voor heel wat animo. Heel wat fans van Club Brugge waren immers naar Brussel afgezakt en lieten zich tijdens de uitreiking ook horen. Niet iedereen apprecieerde hun gedrag echter. Ook Geert De Vlieger haalde stevig uit.

Op Twitter sneerde de ex-doelman van Blauw-Zwart naar de Club-supporters. “Neen, dat onbeschoft publiek is geen tweet waard, Irena Weber daarentegen…”, schreef hij. De huidige analist kreeg echter meteen tegengas van enkele Blauw-Zwarte fans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws