Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Vlieger is kritisch voor Club-speler: “Hij heeft zich nog geen meerwaarde getoond”

Geert De Vlieger (analist)

Club Brugge zit na de winterstop toch met een probleem, want het slikte al veertien goals in zijn laatste vijf wedstrijden. Nochtans werd er geïnvesteerd in de verdediging. Zo stonden tegen Charleroi met Mitrovic en Scholz twee nieuwe verdedigers in de ploeg en staat sinds Nieuwjaar met Vladimir Gabulov een nieuwe doelman tussen de palen.

Die laatste heeft echter de Club-fans nog niet kunnen overtuigen en ook Geert De Vlieger is hard. “Het zat er al aan te komen en nu is het voor mij wel duidelijk: donderdag moet Kenneth Vermeer in doel bij Club. Eerder was er misschien nog geen directe aanleiding en Club had al zoveel van doelman geswitcht”, aldus de analist in Het Nieuwsblad.

“Maar Gabulov had zich nog geen moment als een meerwaarde getoond, kon geen punten pakken. Dan vond ik Butelle beter. Maar nu zag je toch ook concreet: tegen die eerste en vooral die tweede goal was meer te doen. Dan haalt Vermeer toch een hoger niveau. De bekermatch tegen Standard moet voor hem zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws