Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De bizarre bijnaam van Vormer: “Hij had alles, vond ik”

Ruud Vormer viert (Club Brugge - Standard)

Ruud Vormer is aan het beste seizoen uit zijn carrière bezig en dat wordt naar alle verwachting volgende woensdag ook bekroond. Dan staat het Gala van de Gouden Schoen op het programma en de aanvoerder van Club is dé absolute topfavoriet.

En daardoor wordt overal gegraven in het verleden van de 29-jarige middenvelder. Zo blijkt dat Vormer als jonge speler wel met een heel opvallende topper vergeleken werd. “Ze noemden Ruud soms de blanke Davids”, vertelt zijn moeder aan Sport/Voetbalmagazine.

Vormer was dan ook een grote bewonderaar van de ex-speler van onder meer Ajax, Juventus, FC Barcelona en Tottenham. “Davids had alles, vond ik. Een echte pitbull. Hij kon goed voetballen, leverde altijd strijd en pikte zijn doelpuntjes mee”, aldus de Nederlander.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws