Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Waasland-Beveren en Club Brugge

Nakamba wijst (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge staat zo meteen voor de lastige trip naar de Freethiel. Mits een driepunter tegen de ploeg van Sven Vermant loopt Blauw-Zwart maar liefst 15 punten uit op de rivaal uit Brussel. Eerste achtervolger Charleroi neemt het straks om 20 uur nog op in eigen huis tegen Lokeren.

Leko kan tegen Waasland-Beveren niet rekenen op geblesseerden Poulain, Decarli, Diaby en… Vormer. Van de eerste drie was al langer bekend dat ze niet fit geraakten, maar over onze kapitein werd pas vandaag beslist dat hij op de bank plaatsneemt.

De kersverse Gouden Schoen is volgens Het Laatste Nieuws oververmoeid en licht geblesseerd. De man van 9 goals en 14 assists komt – indien de wedstrijdomstandigheden daarom vragen – wél in aanmerking voor een invalbeurt. Clasie is alvast de logische vervanger van Vormer.

Voor het overige krijgt Vermeer zoals eerder aangekondigd op BlauwZwartFans opnieuw het vertrouwen in doel en neemt Tomecak de plaats in van de geschorste Cools. In de spits zien we met Vossen – Dennis een verrassend spitsenduo opduiken. Bij de thuisploeg debuteert Club-huurling Niels Verburgh uitgerekend tegen Blauw-Zwart.

Opstelling Club Brugge

Vermeer – Scholz, Mechele, Mitrovic – Limbombe, Nakamba, Clasie, Vanaken (c), Tomecak – Dennis en Vossen

Bankzitters: Gabulov, Denswil, Touba, Vanlerberghe, Vormer, Refaelov en Wesley

Opstelling Waasland-Beveren

Roef – Jans, Caufriez, Camacho (c), Demir – Boljevic, Angban, Aït-Atmane, Verburgh, Ampomah – Thelin

Bankzitters: Goblet, De Schutter, Buatu, Van Damme, Mmaee, Vanzo, Verstraete, Ndiaye en Myny

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws