Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Standard en Club Brugge

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge kan zondagavond zijn voorsprong op eerste achtervolger Charleroi vergroten tot dertien punten, maar dan zal het wel moeten winnen op het veld van Standard. Enkele weken geleden kreeg Blauw-Zwart in de beker op Sclessin nog een 4-1 om de oren, dus een makkelijke opdracht belooft het zeker niet te worden tegen een ploeg in volle strijd om Play-Off 1.

Ivan Leko kan in Luik niet rekenen op de geblesseerden Poulain, Decarli, Vossen en Scholz. Nakamba is dan weer geschorst. Door de afwezigheid van Scholz keert Denswil terug in het elftal, waar hij naast Mitrovic en Mechele geposteerd wordt. Het trio krijgt net als de voorbije weken Vermeer achter zich.

Op het middenveld neemt Clasie de plaats in van de geschorste Nakamba, met Vormer en Vanaken voor hem. Cools en Limbombe bezetten naar goede gewoonte de flanken, terwijl voorin het vertrouwde duo Wesley – Diaby de wei wordt ingestuurd.

Opstelling Club Brugge

Vermeer – Denswil, Mechele, Mitrovic – Limbombe, Vanaken, Vormer, Clasie, Cools – Diaby en Wesley

Bankzitters: Gabulov, Simons, Touba, Tomecak, Vanlerberghe, Refaelov en Dennis

Opstelling Standard

Ochoa – Fai, Luyindama, Koutroubis, Cavanda – Agbo, Marin – Carcela, Mpoku, Edmilson – Emond

Bankzitters: Gillet, Cimirot, Cop, Pocognoli, Djenepo, Carlinhos en Sa

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws