Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Standard

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

Tijd om te feesten na de triomf van Ruud Vormer op de Gouden Schoen heeft Club Brugge niet gekregen, want vanavond moet het alweer aan de bak. Om 20u45 moet Club zijn eigen ‘Remontada’ realiseren, want in de halve finale van de Croky Cup moet tegen Standard een 4-1-nederlaag uit de heenwedstrijd opgehaald worden.

Ivan Leko kan daarbij nog altijd niet rekenen op de geblesseerden Benoit Poulain en Saulo Decarli. Emmanuel Dennis mist de partij dan weer door een gele schorsing. Na zijn matige prestatie tegen Charleroi verdwijnt Gabulov naar de bank, Kenneth Vermeer maakt zijn debuut tussen de palen. Op het middenveld neemt Nakamba zijn plaats weer in ten nadele van Clasie.

Opstelling Club Brugge

Vermeer – Mitrovic, Mechele, Scholz – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe – Wesley en Diaby

Bankzitters: Gabulov, Tomecak, Denswil, Touba, Clasie, Diatta en Vossen

Opstelling Standard

Gillet – Cavanda, Luyindama, Laifis, Fai – Agbo, Marin, Mpoku – Cop, Emond en Sa

Bankzitters: Ochoa, Goreux, Cimirot, Carcela, Djenepo, Luchkevych en Koutroubis

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws