Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Sporting Charleroi

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge heeft wat goed te maken na opeenvolgende nederlagen tegen AA Gent en Standard. Het kan bovendien zijn voorsprong in het klassement nog wat vergroten. Het speelt immers een rechtstreeks duel tegen eerste achtervolger Charleroi, terwijl Anderlecht deze namiddag al punten liet liggen.

Ivan Leko kan nog altijd niet rekenen op de geblesseerden Decarli en Poulain. Na de nederlaag op Standard was hij hard voor zijn verdedigers en de trainer grijpt ook in. Denswil en Vanlerberghe betalen het gelag, Mitrovic en Scholz komen voor het eerst aan de aftrap. Op het middenveld behoudt Leko het vertrouwen in Clasie, en omdat hij opnieuw voor twee spitsen kiest verhuist Nakamba weer naar de bank.

Opstelling Club Brugge

Gabulov – Scholz, Mechele, Mitrovic – Limbombe, Clasie, Vormer, Cools, Vanaken – Diaby en Wesley

Bankzitters: Vermeer, Tomecak, Denswil, Vanlerberghe, Nakamba, Dennis en Vossen

Opstelling Charleroi

Penneteau – Marinos, Martos, Zajkov, Dessoleil, N’Ganga – Hendrickx, Ilaimaharitra, Benavente – Bedia en Pollet

Bankzitters: Mandanda, Remacle, Rezaei, Diandy, Baby, Nurio, Saglik en Fall

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws