Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Daarom kwam Lestienne niet naar Club Brugge’

Maxime Lestienne (Club Brugge)

Even was er woensdagavond plots weer sprake van een mogelijke terugkeer van Maxime Lestienne naar Club Brugge, maar uiteindelijk tekende de 25-jarige flankspeler een contract bij de Spaanse rode lantaarn Malaga.

Ook Standard zou geïnteresseerd geweest zijn in Lestienne, maar viste net als Club achter het net. RTBF weet ook hoe dat kwam. Lestienne zag een terugkeer naar België nochtans wel zitten, maar hij bleek te duur voor Club en Standard.

Ondanks dat hij absoluut moest vertrekken bij Rubin Kazan, wilden de Russen hem niet voor een appel en een ei van de hand doen. Bovendien kreeg onze landgenoot wellicht zelf ook een stevig salaris in Rusland. Malaga profiteerde en huurt Lestienne tot het einde van het seizoen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws