Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Concurrent voor Wesley zit al in de wachtkamer bij Club Brugge’

Wesley Moraes (Club Brugge - Standard)

Club Brugge heeft met Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesley Moraes, Emmanuel Dennis en Krépin Diatta maar liefst vijf aanvallers in zijn rangen. Wesley is echter de enige targetspits in de 28-koppige spelerskern en daar wil Blauw-Zwart straks verandering in brengen.

Het Hondurese medium La Prensa meldt dat Alberth Elis wel eens de volgende aanvaller kan worden die neerstrijkt op Jan Breydel. “Club Brugge volgt mij al 3 of 4 jaar en ook afgelopen winter waren ze erg concreet. Ik weet ook dat ze geen spits zoals mij meer hebben binnengehaald. Laten we wachten en zien wat er gebeurt in juni”, aldus het Brugse transferdoelwit.

Elis is een 22-jarige targetspits die momenteel uitkomt voor Houston Dynamo uit de Major League Soccer. In 30 matchen – waarvan 22 keer in de basis – vond hij 11 keer de weg naar doel. De Hondurees is sterk met de kop, maar moet nog stappen zetten in het meeverdedigen. Eind dit jaar loopt zijn contract af en kan Club een nieuwe poging doen om hem naar Olympia te halen.

Maak kennis met Alberth Elis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws