Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(COMPILATIE) – Gelauwerde Vormer brengt ex-ploeg geen geluk

Ruud Vormer (Club Brugge - Charleroi)

Ruud Vormer was zondagnamiddag een opvallende aanwezige in het Parkstad Limburg Stadion. Ex-ploeg Roda JC – waar onze kapitein van 2008 tot 2012 vertoefde – nodigde de winnaar van de Gouden Schoen uit om hem te eren.

In vier seizoenen bij Roda JC groeide Vormer net als bij Club Brugge uit tot een echte publiekslieveling. De Kerkradenaren zijn dan ook heel trots dat hun ex-speler het zo goed doet in België. Onze aanvoerder en zijn zoontje Valente werden voor de match tussen Roda JC en FC Utrecht op een staande ovatie getrakteerd door de fans. Technisch directeur Harm van Veldhoven overhandigde Vormer dan weer een ruiker bloemen.

De aanwezigheid van de kersverse Gouden Schoen kon Roda JC jammer genoeg niet inspireren tot puntengewin. Integendeel zelfs, FC Utrecht won met maar liefst 1-4. De ex-ploeg van Vormer blijft daardoor op de 16de plaats geparkeerd en moet stilaan vrezen voor degradatie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws