Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clubiconen scherp: “Club Brugge heeft nog altijd geen goede keeper”

Gert Verheyen (analist)

Ivan Leko zette donderdagavond tegen Standard Kenneth Vermeer tussen de palen en zette de teller dit seizoen zo al op vijf doelmannen. Maar net als Horvath, Hubert, Butelle en Gabulov voor hem kon ook de Nederlander niet overtuigen. Hij ging al in de eerste vijf minuten in de fout, waardoor Club meteen 0-1 achterstond.

Gert Verheyen moest er bijna om lachen. “Er zijn nog zekerheden in het leven: Club Brugge heeft nog altijd geen goeie doelman”, reageerde de analist en Clubicoon laconiek bij Sporza. “Dat is duidelijk te zien bij de 0-1. Hij durft niet helemaal te springen en staat wat in niemandsland. Vermeer is een keeper die niet meer weet hoe te reageren op zo’n fase.”

Franky Van der Elst sluit zich bij zijn collega aan, maar heeft ook begrip voor Vermeer. “Vermeer heeft vorig jaar één wedstrijd gespeeld, in maart 2017. Dat je dan een gebrek aan gevoel en timing hebt, lijkt me logisch.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws