Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club toont twee gezichten op Sclessin: “Zo gaat het niet lukken!”

Fiere Club-fans (Club Brugge - Antwerp)

Club Brugge is er voor de vijfde keer op rij niet in geslaagd om te winnen in de Jupiler Pro League. Op Sclessin deed het het deze keer beter dan enkele weken geleden in de beker, maar kwam het ook niet verder dan een punt. Na de 1-1 tegen Standard blijft Club achter met 4 op 15.

In een wedstrijd met twee gezichten trok Club in de beginfase het laken naar zich toe. Het creëerde ook enkele kansjes, maar Ochoa hield Wesley en Diaby van een doelpunt. Rond het halfuur stond het plots echter 1-0: ondanks het feit dat drie Standard-spelers meters buitenspel stonden, mocht Carcela uithalen. Het schot van de Marokkaan devieerde via Mechele in doel, waardoor Vermeer kansloos was.

Daarna nam Standard de match in handen en mocht Club blij zijn dat Marin de 2-0 liet liggen, al kreeg ook Vanaken nog een goede kans op de gelijkmaker. Hij knalde de bal echter de tribune in. In de tweede helft ging Standard aanvankelijk door op zijn elan, zo moest Vermeer redding brengen op een deviatie van Emond en had de bal op de stip gekund na een duw van Vormer op Mpoku.

De winning goal blijft uit

Leko greep in door Dennis te brengen voor Diaby en die wissel bleek een goede zet. Onze Nigeriaan schoot immers de 1-1 tegen de touwen, ook al claimden ze bij Standard dat er een duwfout aan het doelpunt was voorafgegaan. Meteen daarna had Dennis Club zelfs op voorsprong kunnen zetten, maar oog in oog met Ochoa raakte hij niet voorbij de Luikse goalie.

Club was plots weer helemaal wakker en Ochoa hield Standard tot twee keer toe recht op een hakje van Cools en een kopbal van Denswil. In de slotseconden kwam ook Standard nog dicht bij de winning goal, maar vallen deed ze uiteindelijk niet. Een billijke 1-1 dus na een wedstrijd met twee gezichten, en dat baart heel wat fans zorgen. Zij hopen dan ook dat Club snel weer een driepunter kan pakken. Een overzicht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws