Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club maakt opnieuw indruk: “Volwassen mannen en vrouwen dansten van opwinding”

Club-fans in Jan Breydel (Club Brugge - Gent)

Club Brugge raakte zondagavond dan wel niet verder dan een gelijkspel tegen Charleroi, het had ook anders kunnen lopen. Vormer trapte een strafschop tegen de paal en trof in de tweede helft nog eens de staak, terwijl Limbombe ook de lat raakte. Een zege was dus zeker niet gestolen geweest voor Blauw-Zwart, dat op offensief vlak weer indruk maakte na mindere matchen in Gent en Luik.

“Limbombe had weer flitsen van klasse, Wesley was een oerkracht, Vanaken slalomde in slow motion naar een geniaal doelpunt… Wij hebben in de tribunes volwassen mannen en vrouwen zien dánsen van opwinding – zó goed was Club weer in bepaalde periodes”, jubelt Het Laatste Nieuws over de prestatie van Club.

“Vooral in het eerste halfuur na rust was blauw-zwart een pletwals. Donderdag tegen Standard zal Club in de búúrt komen van kwalificatie – het succes zal afhangen van de bedrijfszekerheid van de Ikea-defensie, en van de Rus.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws