Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans zien zowel sterke als zwakke schakel op de Freethiel: “Hij kan het niveau niet aan”

Club-fans vieren (Club Brugge - Gent)

Club Brugge heeft zondagnamiddag opnieuw geen driepunter kunnen pakken buitenshuis. Op bezoek bij Waasland-Beveren werd een penaltydoelpunt van Vanaken in de extra tijd uitgewist door een owngoal van Clasie. 

In een evenwichtige eerste helft was er aan kansen geen gebrek. Boljevic was al na enkele minuten voetballen dichtbij de 1-0, maar zijn kopbal vloog over het doel van Vermeer. Aan de overkant hinderden Vossen en Dennis elkaar dan weer om het openingsdoelpunt tegen de touwen te schieten.

Vanaken probeerde het tot twee keer toe via een vrijschop, maar zijn vizier stond niet zo scherp als in de bekermatch tegen Standard. Op het halfuur viel Vossen overigens geblesseerd uit. Zijn seizoen zou wel eens voorbij kunnen zijn. Even voor het rustsignaal kreeg de thuisploeg een penalty na geduw en getrek van Scholz en Thelin. De huurling van Anderlecht stuitte echter op Vermeer.

Venijn zit hem in de staart

Na de pauze had Club meer overwicht en gingen de manschappen van Leko nadrukkelijk op zoek naar de overwinning. Tomecak en Wesley konden Roef niet verschalken, maar Blauw-Zwart kreeg even later tóch loon naar werken. Dennis werd immers foutief onderuitgehaald door Caufriez en scheidsrechter Visser kon niet anders dan naar de stip te wijzen. Vanaken twijfelde niet en schoot de 0-1 in doel.

Club had meermaals de kans om de score verder uit te diepen, maar slaagde daar niet in. Waasland-Beveren leek niet meer bij machte om een gelijkspel uit de brand te slepen, maar in de extra tijd zorgde een owngoal van Clasie op een schot van Demir alsnog voor de 1-1 eindstand. De Brugse aanhang zag een sterke Vanaken – de beste man op het plein -, maar ergerde zich mateloos aan onder meer Tomecak.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws