Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans smullen van naar B-kern verwezen Deschacht en komen met hilarische verklaringen

Het gaat tegenwoordig van kwaad naar erger bij Anderlecht. Op sportief vlak krijgt Hein Vanhaezebrouck de trein maar niet op de rails en ook naast het veld komt Paars-Wit alsmaar vaker negatief in het nieuws. Deze keer krijgt Olivier Deschacht de zwarte piet in het Astridpark. 

“Deschacht werd zopas voor onbepaalde tijd naar de B-kern verwezen. De club onthoudt zich van verdere commentaar”, klinkt het vandaag op de officiële website van Anderlecht. Voor de Brugse aanhang hét signaal om te gissen naar de reden hiervoor. De ene komt daarbij al wat creatiever uit de hoek dan de ander. Een overzicht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws