Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans nemen revanche voor uitspraken Vanhaezebrouck: “Knappe supporters hé Hein”

Club-fans lachen met Hein Vanhaezebrouck

Op het Gala van de Gouden Schoen werd nog maar eens duidelijk dat het tussen de aanhang van Club Brugge en Hein Vanhaezebrouck nooit meer goedkomt. “Sinds de 5-0 nederlaag op Jan Breydel hebben wij zelfs een punt meer gehaald dan Blauw-Zwart”, merkte de coach van RSCA cynisch op in Paleis 12. Boegeroep van de massaal opgedaagde Club-fans was zijn deel en vandaag doen ze er nog een schepje bovenop.

Anderlecht verloor zaterdagavond met 2-0 in de Versluys Arena, onder meer dankzij een puike wedstrijd van ex-Bruggeling Joseph Akpala. Op Twitter grijpt de Brugse aanhang zijn kans om Vanhaezebrouck en bij uitbreiding heel RSCA eens goed te kijk te zetten. “Tsunami gevaar, dikke Hein is aan’t zakken in de Noordzee”, klinkt het onder meer.

De voorsprong van Club Brugge op zijn aartsrivaal bedraagt door de overwinning van KV Oostende nog steeds 12 punten en kan zondag op het veld van Waasland-Beveren in het beste geval uitgebreid worden naar 15 stuks. Eén ding is zeker: Marc Coucke wacht een stevige uitdaging in het Astridpark.


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws