Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans nemen het op voor Brugse bankzitter: “Hij verdient duidelijk een basisplaats”

Club-fans zingen (Club Brugge - Gent)

Club Brugge en zijn supporters konden afgelopen zondag vrede nemen met een punt tegen Standard, maar feit is dat Blauw-Zwart al vijf matchen op rij geen driepunter meer kon laten optekenen. Enerzijds krijgt de leider in de Jupiler Pro League na Nieuwjaar meer doelpunten tegen, anderzijds staat het vizier van de aanvallers niet meer helemaal op scherp.

Zowel bij Abdoulay Diaby als Wesley Moraes stokt de doelpuntenproductie al ongeveer een maand en dus vindt een deel van de Brugse aanhang dat Emmanuel Dennis nog eens zijn kans moet krijgen. De 20-jarige Nigeriaan begon uitmuntend aan zijn avontuur op Jan Breydel, maar verdween naarmate het seizoen vorderde meer en meer op het achterplan.

Ivan Leko gaf op zijn voorbije persconferenties aan dat Dennis opnieuw naar zijn beste vorm toegroeit, hetgeen hij bewees tijdens zijn invalbeurt op Standard. Onze dribbelvaardige spits maakte het de Luikse defensie immers knap lastig en nam ook de belangrijke gelijkmaker voor zijn rekening. Wordt Dennis straks met een basisplaats tegen KV Kortrijk beloond? Als het van de Club-fans afhangt wél…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws