Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans lachen zich te pletter na STVV – RSCA: “Zelfs geen budget meer voor scheidsrechters”

Club-fans lachen zich te pletter na nieuwe nederlaag van Anderlecht op bezoek bij STVV

Anderlecht is er opnieuw niet in geslaagd om drie punten te pakken in de Jupiler Pro League. Op het veld van Sint-Truiden verloren Hein Vanhaezebrouck & co met het kleinste verschil, tot groot jolijt van alle supporters van Club Brugge. RSCA blijft immers troosteloos achter met amper 3 op 15.

Paars-Wit moest op Stayen de volle buit pakken om Blauw-Zwart in het vizier te houden, maar STVV-aanvaller Chuba Akpom besliste daar met een fantastische knal anders over.

Tot overmaat van ramp voor Anderlecht zorgden hun supporters ervoor dat de match zo’n 10 minuten stilgelegd moest worden vanwege een resem rookbommen. Daardoor riskeert onze rivaal in volle crisis ook nog een stevige boete.

De Brugse fans duiken alleszins al lachend het weekend in, aangezien de voorsprong op Anderlecht zaterdagavond tegen KRC Genk in het beste geval kan uitgebreid worden tot maar liefst 16 (!) punten. Twitter lacht zich een deuk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws