Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans krijgen ervan langs op Gouden Schoen-gala: “Marginale boertjes”

Club-fans fuck you

Het Gala van de Gouden Schoen verwelkomt woensdagavond voor het eerst in zijn bestaan 5.000 voetballiefhebbers. Waar de organisatie mogelijk echter geen rekening mee hield, is dat maar liefst 4.500 van die tickets naar Club-fans gingen. Paleis 12 wordt zo omgetoverd in een mini Jan Breydelstadion.

De massaal opgekomen Club-fans zorgden meteen voor ambiance. Zo werd zelfs een Mexican wave ingezet en luidkeels “Ivan Leko’s Bruges Army” gezongen. De voetballiefhebbers die geen Blauw-Zwart hart hebben, kunnen de Brugse overmacht in het publiek maar moeilijk verkroppen. Twitter schiet dan ook met scherp. Club-fan Davy weet wel raad met de negatieve reacties (helemaal onderaan).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws