Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans halen opgelucht adem: “Een dikke dankjewel”

Club-fans duim omhoog (Club Brugge - Anderlecht)

De 27ste speeldag in de Jupiler Pro League heeft opnieuw voor enkele verrassingen gezorgd. Zo won Sint-Truiden met het kleinste verschil van Anderlecht en kwamen Club Brugge en AA Gent ondanks een uitstekende thuisreputatie niet verder dan een puntendeling tegen respectievelijk KRC Genk en KV Mechelen.

Na het 2-2 gelijkspel van Blauw-Zwart tegen de ploeg van Philippe Clement was het daags nadien afwachten hoe de achtervolgers van Club het er vanaf zouden brengen. Zowel AA Gent (2-2 tegen KV Mechelen) als Sporting Charleroi (1-1 tegen Standard) slaagden er echter niet in om te profiteren van het puntenverlies van de leider.

Zo blijven Ivan Leko & co ondanks hun mindere vorm comfortabel op kop staan met nog altijd 11 punten voorsprong op de Carolo’s, 14 op Anderlecht en 16 op AA Gent. Dat alles tot groot jolijt van de Brugse aanhang, die stiekem al droomt van een vijftiende landstitel. De weg is nog lang en we houden de voetjes op de grond, maar Club is er wel nu al zeker van dat het Play-Off 1 als leider mag aanvatten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws