Club Brugge organiseert groot feest voor zijn fans: deze BV’s tekenen alvast present

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans vlaggen

Het Jan Breydelstadion blijkt ook in voetbalseizoen 2017-2018 een onneembare vesting en daar hebben de supporters van Club Brugge een groot aandeel in. Om de trouwe fans daarvoor te bedanken, plant Blauw-Zwart een groot feest in aanloop naar de wedstrijd tegen KV Kortrijk.

“Het einde van de reguliere competitie is in zicht. Tijd voor Thanks Fans! Elk seizoen staat 1 wedstrijd nog meer dan anders in het teken van de beste twaalfde man van het land. Als KV Kortrijk op de laatste thuismatch van de reguliere competitie naar Brugge komt, organiseert Club de vierde editie van #ThanksFans!”, klinkt de aankondiging op onze officiële website.

“Net zoals vorig jaar krijg je op parking Noord 1 een heus festival voorgeschoteld: op zaterdag 3 maart vanaf 17 uur 30 heten we alle fans (ook zonder ticket voor de match) welkom om iets te drinken en los te gaan op muziek van bekende radiopresentatoren.”

Zo zullen Gunther D (Studio Brussel), Linde Merckpoel ft Jonas Decleer (Studio Brussel) en Sven Ornelis (Joe) plaatsnemen achter de draaitafel. Van 18 tot 19 uur is er overigens een Happy Hour gesponsord door Jupiler. EuroMillions deelt dan weer een gratis gadget uit aan alle aanwezigen.

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws