Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge greep op Transfer Deadline Day naast deze flankspeler’

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge deed op de laatste dag van de transferperiode uiteindelijk geen inkomende transfers meer, maar dat betekent niet dat ze daar in het Jan Breydelstadion niet aan gedacht hebben. Zo werd er onder meer rekening gehouden met het feit dat Lior Refaelov vervangen zou moeten worden.

Het zag er immers lange tijd naar uit dat Rafa Club nog zou verlaten, maar uiteindelijk leverden de onderhandelingen met Standard geen akkoord op. Daardoor hoefde Club uiteindelijk geen vervanger te halen, maar die stond wel al klaar.

Volgens insiders op het Club-forum Stamnummer 3 legde Mehdi Carcela gisteren ook zijn medische testen af in Jan Breydel. Doordat Refaelov uiteindelijk niet vertrok, werd ook zijn transfer echter afgeblazen. Carcela tekende uiteindelijk vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog bij Standard.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws