Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-aanhang richt zich tot de KBVB na wangedrag van Anderlecht-fans: “Krapuul”

Club-fans fuck you

Er hangt Club Brugge momenteel een geldboete van €5.000 en een tribunesluiting van de Oost boven het hoofd vanwege racistische gezangen aan het adres van Charleroi-linksachter Francis N’Ganga. Heel wat Club-fans zijn van mening dat Blauw-Zwart geviseerd wordt en al snel volgt de vergelijking met onregelmatigheden op andere Belgische velden.

Vorig weekend waren er tijdens onze match op Waasland-Beveren al de verwensingen aan het adres van Jelle Vossen en Emmanuel Dennis en ook de openingsmatch van de 27ste speeldag in de Jupiler Pro League stond bol van de incidenten.

Tijdens STVV – RSCA zorgden de bezoekende fans er met voetzoekers en rookbommen immers eigenhandig voor dat de wedstrijd zo’n 10 minuten stilgelegd moest worden. Daarbovenop werd Jonathan Legear bekogeld met allerhande projectielen toen hij een corner ging nemen. De Brugse aanhang vraagt zich luidop af of de KBVB nu ook zo streng zal optreden…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws