Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clasie ontroostbaar na ongelukkige owngoal tegen Waasland-Beveren

Jordy Clasie in actie (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge leek lang op weg naar een driepunter op bezoek bij Waasland-Beveren, maar in de extra tijd devieerde Clasie een schot van Demir in eigen doel. De huurling van Southampton is er het hart van in. 

“We komen een kwartier voor het einde dik verdiend voor en hebben over gans de wedstrijd de meeste kansen bijeen gevoetbald. Club maakte het meeste aanspraak op de overwinning en we hebben verschillende kansen op 0-2 gehad, alleen kenden we pech in de afwerking. In de toegevoegde tijd krijgen we echter het deksel op de neus. Ik wilde het schot van Demir afblokken en de keeper beschermen, alleen raak ik de bal totaal verkeerd.”

Het schot van Demir zou nochtans naast het Brugse doel beland zijn. “Ik heb het achteraf gehoord, maar dat wist ik natuurlijk niet. Het maakt dit extra zuur en ik vind het spijtig voor mezelf, mijn ploegmaats en iedereen die Blauw-Zwart in het hart draagt. Vandaag verliezen we twee punten en dit komt bijzonder hard aan, zeker omdat je weet dat de concurrentie ook punten liet liggen. Je wint met zijn allen en je verliest met zijn allen, maar toch reken ik mij vandaag dit puntenverlies aan.”

Ploegmaat Vermeer verwijt zijn landgenoot echter niets. “Ik zag de bal naast gaan en plots zag ik Clasie naar de bal toe bewegen. Dit is gewoon een natuurlijke reactie. Hij probeert gewoon die bal te ontzetten en dat kun je hem moeilijk kwalijk nemen. De wedstrijd moest gewoon daarvoor al ruim beslist geweest zijn. Het is vandaag gewoon als team niet voldoende geweest. We hebben keihard geknokt om die 0-1 voorsprong over de streep te trekken, maar dat is jammer genoeg niet gelukt. Het wordt tijd dat we weer eens gaan aanknopen met de overwinning”, besluit onze goalie op de officiële site.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws