Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Charleroi-speler daagt Brugse fans uit: “Ga daar maar eens naar een match”

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

Club Brugge krijgt na de nederlagen tegen AA Gent en Standard zondag de kans om zich te herpakken, want dan komt Sporting Charleroi opnieuw op bezoek in het Jan Breydelstadion. De nummer twee in de rangschikking kreeg in januari in de beker nog een 5-1 om de oren.

Onder meer Stergos Marinos kende toen een moeilijke avond. “Limbombe nam toen vaak de bovenhand tegen mij. Hij is een goede speler, onvoorspelbaar en beschikkend over snelheid, explosiviteit en een goede dribbel. We weten dat we tegen de beste ploeg van België spelen”, beseft de rechtsachter van de Carolo’s in La Dernière Heure.

Van de Brugse twaalfde man is de Griek overigens niet bijzonder onder de indruk. “Het is waar dat het publiek daar druk zet, maar voetballers spelen graag in zo’n atmosfeer. Maar bon, als je bij PAOK of Olympiakos gespeeld hebt, ben je daaraan gewoon. Ga maar eens een match in Griekenland kijken, dan zal je wel zien wat ik bedoel.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws