Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse aanhang lacht zich dood: “Gouden Schoen voor Club, plastieken schoen voor Anderlecht”

Fans van Club Brugge willen dat Ruud Vormer de Gouden Schoen wint

“Vormer Gouden Schoen, Vormer Gouden Schoen”, weerklinkt al maandenlang in zowel thuis- als uitmatchen van Club Brugge. Voor de Brugse fans is er dan ook geen twijfel mogelijk: Ruud treedt straks in de voetsporen van Izquierdo. Al gunnen de Club-fans de rivaal uit Anderlecht wel een troostprijs…

In de eerste stemronde zal Vormer nauwelijks tot geen punten krijgen, maar in de traditioneel meer doorslaggevende tweede ronde zal het punten regenen voor onze kapitein. De strijd om de ereplaatsen zal wellicht gaan tussen Vanaken, Dendoncker en Tielemans.

Andere namen die in de top 10 kunnen opduiken zijn Rezaei, Onyekuru, Thelin, Chevalier, Gerkens, Marcq, Morioka, Izquierdo, Kara en Hanni. Al kan laatstgenoemde ook nog altijd de “plastieken schoen” in de wacht slepen volgens de Brugse fans. Tijdens zijn onderhandelingen met nieuwe werkgever Spartak Moskou droeg Hanni immers vreemd genoeg Crocs, tot groot jolijt van de Club-fans.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws