Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Analist maakt zich zorgen: “Sinds die uitspraak van Leko speelt hij minder goed”

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge was nog uitstekend aan 2018 begonnen met een 5-1 tegen Charleroi in de beker, maar daarna had Blauw-Zwart het een stuk moeilijker. Het pakte in de competitie slechts 5 op 12 en werd in de beker uitgeschakeld door Standard. Vooral de defensie baart zorgen, want Club slikte sinds die match tegen Charleroi elke wedstrijd minstens twee tegendoelpunten.

En dat terwijl Ivan Leko enkele weken geleden nog met grote lof naar enkele van zijn verdedigers had gestrooid. Zo had de trainer in Extra Time verkondigd dat Dion Cools, Anthony Limbombe en vooral Brandon Mechele een selectie voor de nationale ploeg verdienen.

“Sinds die uitspraken van Leko, speelt Mechele een stuk minder”, stelt analist Philippe Albert echter vast in La Capitale. “Daar zullen ongetwijfeld meerdere redenen voor zijn, maar de druk van de Duivels helpt in dat opzicht niet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws