Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wordt Antwerp – Club Brugge afgelast?

Saulo Decarli (Club Brugge - Antwerp)

Dinsdag hervat Club Brugge zijn seizoen met de inhaalmatch tegen Sporting Charleroi in de kwartfinale van de Croky Cup, terwijl het volgend weekend voor het eerst weer aan de bak moet in de competitie. Dat is althans in principe zo, want het is ineens niet zeker of de match op Antwerp wel kan doorgaan.

Het Laatste Nieuws meldt dat het doorgaan van de partij plots op de helling staat, nadat Antwerp vrijdag onverwacht een mail van de KBVB ontving. De voetbalbond wil extra garanties van de stad Antwerpen omtrent de veiligheid op de nieuwe tribune van de Bosuil.

Antwerp zou daar vandaag nog over samenzitten met het stadsbestuur. Bij de club gaan ze ervan uit dat het probleem snel opgelost zal zijn, maar als een paar documenten zouden ontbreken, kan het dat de wedstrijd afgelast wordt.

Dat zou wel een probleem kunnen worden voor de kalendercommissie. Antwerp – Club zou dan immers ingehaald moeten worden op een dinsdag-, woensdag- of donderdagnamiddag in februari en ten laatste om 17u30 afgelopen moeten zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws